20 minutters gåtur kan ændre den kognitive ydeevne

20 minutters gåtur kan ændre den kognitive ydeevne

En gåtur på 20 minutter kan gøre en stor forskel.


Vi ved alle, at fysisk aktivitet er vigtig for vores sundhed, men vidste du, at en gåtur på kun 20 minutter kan forbedre din kognitive ydeevne? Forskning viser, at en kort gåtur kan have en positiv indvirkning på vores mentale tilstand og øge vores produktivitet.


En undersøgelse har vist, at en 20-minutters gåtur har en positiv effekt på børns kognitive præstationer. Efter at have gået i 20 minutter, kunne børnene bedre forstå, stave og regne. Forskerne konkluderede, at moderat motion i form af en gåtur kan forbedre opmærksomheden og den akademiske præstation.


En teknologi fri gåtur uden mobil eller musik/podcast i ørene har en positiv effekt på vores mentale sundhed. Ved at fjerne alle distraktioner, kan vi fokusere på vores tanker og følelser og forbedre vores evne til at løse problemer og tage beslutninger. Som en simpel udfordring kan vi alle tage en 30-minutters teknologi fri gåtur i weekenden og opleve fordelene ved en kort gåtur.


Hos Movewell er vi engageret i at skabe sunde arbejdspladser og tilbyder vores koncept Move On, der kan hjælpe med at forbedre sundheden og trivslen på arbejdspladsen. Du kan læse mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed og Move On her.


Se herunder vores udvalg af FUSION Recharge tøj, som er perfekt til gåturen.