Vi vil have motion med kollegaer

Vi vil have motion med kollegaer

Følgende inspirationsside tager udgangspunkt i ritzau.dk’s artikel “Vi vil have motion med kollegaer”


Motion med kollegaer højner trivslen og arbejdsglæden, og mange danske arbejdspladser bakker op om sundhedsinitiativer, der kan forebygge mistrivsel og nedbringe sygefraværet. Det viser en ny undersøgelse foretaget af Norstat på vegne af partnerne bag konkurrencen ”Danmarks Sundeste Arbejdspladser – Initiativprisen 2021”. Hver tredje beskæftigede har sundhedsfremmende initiativer på deres arbejde, og under coronakrisen har 30 procent oplevet, at deres arbejdsplads har taget initiativer til at forbedre den fysiske sundhed blandt medarbejderne.


Her hos Movewell er vi stolte af at kunne hjælpe virksomheder med at implementere sundhedsfremmende initiativer og skabe en kultur, hvor medarbejdernes trivsel og sundhed er i fokus. Vi ved, at motion med kollegaer kan have stor positiv effekt på både den fysiske og mentale sundhed, og dermed også på arbejdsglæden og trivslen. Læs mere om vores initiativ Move On her.


I vores samarbejde med virksomheder fokuserer vi på at skabe en bæredygtig løsning, der passer til virksomhedens kultur og medarbejdernes behov. Vi hjælper med at implementere træningsprogrammer, skabe motivation og engagere medarbejderne i en sundhedsfremmende kultur. Vi tror på, at en aktiv livsstil er nøglen til en sund og glad medarbejder, og vi vil gerne hjælpe din virksomhed med at opnå dette.


Som leder har man også en vigtig rolle at spille i at fremme sundhed og trivsel på arbejdspladsen. Ifølge undersøgelsen oplever hver anden medarbejder, at deres nærmeste leder er med til at fremme sundheden på arbejdspladsen, og det er en vigtig faktor for arbejdsglæden og trivslen. Derfor hjælper vi også ledere med at implementere sundhedsfremmende initiativer og motivere medarbejderne til at tage del i dem.


Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at skabe en sund og aktiv kultur. Du kan se vores udvalg af t-shirts og trøjer, som du kan personliggøre med jeres firma, klub eller foreningslogo herunder.