Om Movewell

Movewell er forhandler af FUSION high performance sportstøj - men også meget mere end det.  Vores samarbejdspartnere er virksomheder, der ligesom os, ser en kæmpe værdi i at have sunde og aktive medarbejdere. Movewell startede tilbage i februar 2020, med ambitioner om at bringe organisationer tættere sammen om sundere vaner. Det skulle gøres ved at fremme en kultur, hvor sammenhold og arbejdsglæde, skabes gennem motion. Du ved det nok allerede, men sunde medarbejdere er også mere effektive og generelt gladere. Og hvem kan ikke lide glade og effektive medarbejdere?

Siden vi startede, har vi samarbejdet med mere end 300 virksomheder, hvor medarbejderes trivsel og motivation er i højsædet. I samarbejde med dig identificerer vi, hvad der motiverer netop dine medarbejdere, og tilbyder hjælp og sparring til eksekvering af initiativer, der giver lyst til motion.

Foruden det sundhedsfaglige aspekt (som i sig selv burde være nok), får din virksomhed også en unik mulighed for at synliggøre et stærkt værdisæt overfor kunder, samarbejdspartnere og ansatte. Jeres logo kommer til at fremgå tydeligt på tøjet og i får adgang til jeres egen portal, hvor der vil være mulighed for at shoppe et udvalg af FUSION. Jeres organisation har altså en unik mulighed for Employer-branding, når i sammen deltager i konkurrencer, events og løb, eller repræsenterer virksomheden på flotteste vis, når de efter en travl dag på arbejdet, skal ud og dyrke motion. Så gør som mange andre og dyrk dine medarbejderes sundhed og vær med til at skabe et friskt og aktivt arbejdsmiljø. 

Jan Møldrup - Movewell

Jan

Jan er en engageret og kreativ entreprenør med fokuseret positiv energi, som kan skabe resultater igennem, – og sammen med andre. Han startede Movewell tilbage i februar 2020, med ambitioner om at bringe organisationer tættere sammen om sundere vaner. Det skulle gøres ved at fremme en kultur, hvor sammenhold og arbejdsglæde skabes gennem motion. Jan er selv meget aktiv i fitness centeret, på cyklen eller på golfbanen.

jan@movewell.dk

Jonas

Til dagligt læser Jonas erhvervsøkonomi på Aalborg Universitet. Han hjælper til med den daglige drift, og er virksomhedens alt-mulige mand. Jonas er en garvet skiløber og tidligere aspirerende fodboldspiller. I dag er han aktiv med padel, løb og fitness.

jonas@movewell.dk