Move On

Move On

Mere bevægelse
Bedre trivsel
Stærkere fællesskab

Danmarks nye, langtidsholdbare trivselskoncept til danske arbejdspladser.

Move On er en ny, unik kombination af forskellige succesfulde greb, der giver medarbejdere på fremtidens arbejdspladser forbedret sundhed, trivsel og fællesskab. Afkastet er ikke kun mindre sygefravær og forebyggelse af stress! Move On efterlader også medarbejderne og dermed virksomheden med fornyet energi, styrket fællesskab og større overskud. 

Move On er for alle. Også de motionsuvante. Koncept indeholder et meningsfuldt kickoff arrangement, en hold-app/gamification, eksklusivt tøj fra danske FUSION, motiverende podcasts til pausen eller gå-turen.

Tidligere Move On events

Royal Greenland

Ancotrans

Kalundborg Kommune

I 2021 arrangerede MoveOn et fantastisk event - ”MoveOn Royal Greenland", som var en virtuel tur rundt i Danmark, hvor al medarbejderens daglige aktivitet blev registreret og omregnet til skridt i en App. Dette har betydet, at mange stadig får lagt f.eks. en gåtur ind i dagens program, evt. i forbindelse med frokosten. Det var samvær, sjov og bevægelse, som vi fik lagt ind i vores Royal Greenland-hverdag. Alle deltagere fik en super lækker FUSION ZIP sweatshirt.

Anette fra Royal Greenland

Kalundborg Kommune

Her ses et eksempel på en af de videoer vi lavede for Kalundborg kommune under deres Move On forløb.

Ønsker du inspiration til bedre trivsel på arbejdspladsen?

Kontakt os