TEMPO! Den nye højteknologiske cykel kollektion fra FUSION

TEMPO! Den nye højteknologiske cykel kollektion fra FUSION

Er I klar til at tage jeres motion til det næste niveau? Vi er glade for at kunne introducere jer til den spritnye TEMPO! kollektion fra FUSION, som er blevet udviklet med fokus på ultimativ hastighed, næste generations materialer og en kompromisløs pasform.


Dette avancerede race-gear er udviklet i samarbejde med nogle af de mest erfarne triatleter og tempo-specialister fra ColoQuick Cycling, og resultaterne taler for sig selv. TEMPO! er uden tvivl FUSIONs hurtigste sportstøj til dato, og kombinerer state-of-art teknologi med virkelige resultater og feedback fra atleter.


Som altid kan I få jeres firma- eller klub logo trykt på tøjet hos os, så I kan personliggøre jeres dragter og skille jer ud fra mængden. Den nye TEMPO! kollektion er ikke kun yderst præstationsoptimerende, men har også et stilrent design, der får jer til at se godt ud, mens I præsterer.


Så hvorfor vente? Kontakt os i dag og lad os hjælpe jer med at skabe den perfekte cykeloplevelse. Vi står klar til at guide jer gennem den nye kollektion og finde den bedste pasform og det rigtige design til jeres behov. Med TEMPO! fra FUSION vil I have det rette udstyr til at nå jeres fulde potentiale på landevejene. 


Se TEMPO! kollektionen herunder.